Casa si gradina

Lenjerii de pat

lenjerie-disney-mickey-greyPerioada din viața celui mic când trebuie să-l prgătim pentru a dormi singur în camera lui implică multă răbdare și perseverență. Trebuie să pregătim o mulțime de strategii și povești pentru a-l determina să facă acest pas cu plăcere. Îmi amintesc câte gânduri mi-am făcut eu și câte povești am inventat în capul meu pentru a le avea pregătite special în întâmpinarea acestui moment.

M-am stresat degeaba, să vă spun drept. Copilul a fost foarte recepetiv și încântat de noua idee expusă lui. Am avut noroc că ne mutasem la un apartament cu 3 camere iar el era destul de mărișor la 4 ani să discearnă ce avea să se întample. I-am dat posibilitatea să-și aleagă camera lui și decoratiuni interioare pe care el le-a preferat. Un element important din acest proces a fost reprezentat de lenjerii de pat de calitate doar pentru copii . Ce copil nu este încântat când își poate alege singur lenjerie de pat cu personajele preferate din desene animate cu model 3D. Nu mi-a venit să cred că a fost așa de încântat și a uitat rapid de dormitul în camera părinților.

Deoarece ne-am mutat în casă nouă am profitat și am apelat la homeX de unde am putut să îmi aleg decoratiuni interioare și numai lenjerii de pat din bumbac dar și tablouri pentru living, căni de ceai și de cafea, rame foto, suport de lumânări și un ceas de perete. Toate au un model deosebit care se încadrează perfect în preferințele și gusturile mele.

Noapte este mai liniștită, acum că cel mic doarme în lenjerii de pat alese de el și în camera decorată cu animale de pluș și dulapuri colorate așa cum și le-a dorit. A fost simplu să obținem toate acestea într-un timp foarte scurt cu homeX.

Nu vă complicați prea mult și nu vă stresați cu procesul de mutare al celui mic în patul și în camera lui. Puteți să folosiți strategia mea și cu sigurață veți vedea și voi rezultatele imediate și bucuria de pe fața celui mic. Căutați ca totul să fie ca o poveste în care el are rolul principal și puterea de a alege ce își dorește bineînțeles îndrumat de voi..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments