Advertising

Pregateste-te de iarna cu anvelope potrivite

Ultima zi de vara s-a incheiat iar luna septembrie reprezinta o oportunititate majora pentru toti soferii sa se pregateasca pentru noul sezon de iarna ce urmeaza. Asta inseamna sa verificati masina, daca este pregatita pentru temperaturi scazute, incepand cu partea de articulatii si terminand cu partea de motorizare. Legislatia auto in vigoare stipuleaza insa ca trebuie sa aveti montate si anvelope de iarna atunci cand exista precipitatii sub forma de zapada sau polei pe asfalt.

Trebuie sa tineti cont ca un set de anvelope de iarna este obligatoriu pentru siguranta dvs si nu este recomandat sa conduceti pe zapada. Prin urmare, trebuie sa va pregatiti din timp pentru sezonul de iarna, fie inspectand vechiul set de anvelope din sezonul trecut, fie sa cautati un set de anvelope iarna noi potrivite pentru stilul de condus pe care il aveti.

Daca aveti un set de anvelope de iarna din sezonul trecut, este mai mult decat recomandat sa le inspectati inainte de montarea lor pe masina. Asta inseamna sa verificati daca au crapaturi sau fisuri meteo sau sunt uzate peste masura. Daca observati defectiuni la acestea, este recomandat sa nu rulati cu cauciucuri de iarna intr-o stare precara si sa cumparati un set de anvelope noi.

               De unde sa cumparati anvelope noi

Cea mai rapida metoda prin care puteti sa cumparati anvelope noi o reprezinta varianta online. Puteti sa cautati de pe un laptop sau telefon mobil profilul care va este de interes si sa analizati diferenta dintre acestea.

Puteti sa optati pentru livrare la vulcanizare, pentru a le monta direct si sa evitati transportul si mutarea acestora. Aveti optiunea de a plati online, in rate, cu cardul suma completa sau prin O.P, daca sunteti persoana juridica.

Cumparati anvelope auto care sa va ofere o performanta necesara pentru un condus sigur si nu cautati cea mai ieftina optiune, in special in timpul sezonlui rece, cand profilul anvelopei are un impact major asupra sigurantei condusului.

.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments