Tineret

Proiect Upside Down

Ce este Upside Down?

Upside Down este un proiect realizat de un grup de patru tineri, care și-a propus ca prin ideea lor să scoată în evidență problemele mediului înconjurător din România și să ofere oportunități de lucru persoanelor din medii defavorizate și cu dizabilități.

Ideea susține următoarea teorie a schimbării: „DACĂ folosesc deşeurile şi rebuturile într-un mod creativ, în așa fel încât să ofer o alternativă la produse prezente pe piață, care nu sunt prietenoase mediului, ATUNCI contribui activ la reducerea cantității de deșeuri ce vor fi depozitate în gropile de gunoi.

Cum puteți să îi susțineți?

Proiectul Upside Down este unul dintre cele 5 proiecte finaliste în competiția Social Impact Award 2012. Inițial, 43 de idei de proiecte de antreprenoriat social au fost selectate la nivelul României.

Motivul pentru care vă scriu este că pe lângă premiul din finală se va mai da un premiu pe baza voturilor persoanelor din comunitate, premiu ce constă în suma de 1500 euro, care ar putea acoperi o parte din suma necesară implementării proiectului.

Astfel, vin cu rugămintea să vă luați 1 singur minut, să intrați pe http://socialimpactaward.net, iar la secțiunea “Romanian Projects”, să votați  “Upside Down”.

Pentru mai multe detalii:
Rezumat proiect în limba engleza: socialimpactaward.net.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments