“U” CLUJ decide campioana!

Chiar dacă “U” CLUJ nu și-a îndeplinit obiectivele anunțate cu surle și trâmbițe la începutul campionatului, acum pe final de campionat, noi, acei nebuni frumoși din centrul TRANSILVANIEI vom decide titlul de Campioana a României la fotbal masculuin ediția 2011-2012.

Indiferent de rezultate de la ultimele 2 meciuri, pentru mine campioana acestei ediții este SPORTING VASLUI, iar pe locul 2 este Rapid București, iar “U” CLUJ pe locul 3. După jocul prestat cam așa ar trebui să arate podiumul la finalul campionatului, dar jocurile de culise de la noi, arbitrii corupți cu aprobarea șefilor din fotbalul românesc nu vor permite sportului să câștige pe teren așa cum ar fi fair-play.

Dar asta e Românica și mergem înainte cu UNICA IUBIRE – “U” CLUJ!

Tot văd că se face o super-mega-publicitate pentru cică pseudo-marele derby Steoaia-Dinamu, 2 echipe create fără nici o filozofie în spate (niște militari și niste milițieni).

În schimb când vine vorba de meciul “U” CLUJ – cfr Cluj doar TAS, rejucare ilegală, scandal și alte aiureli se spun și se mai plusează cu gogonelele lui paskakany care în fiecare zi mai debitează câte una, odată că noi am premeditat tot, că noi am șters înregistrări video, că noi am iesit de pe teren, deși ei au fugit ca niște lași, ei acum acuză în stânga și în dreapta ca o țigancă care urlă pe stradă să atragă atenția trecătorilor. Tot acest individ îl atacă pe cel care a repus pe “U” CLUJ pe un făgaș normal, pe dl. Florian Walter – TOT RESPECTUL! – că face Clujul de rușine. Cum îl face de rușine oare? Cu faptul că de 2 ani jucăm un fotbal frumos, că avem o infrastructură bună, că avem cel mai mare centru de juniori din țară de unde vor ieși viitorii fotbaliști ai ROMÂNIEI, pentru că avem un marketing de calitate, pentru că e liniște și ne dezvoltăm normal..asta nu-i place la cap de …lună? Doar hoților le e frică de concurență, deci paskakany vrea să-i elimine pe toți să se joace singur cu cupele de carton asta e valoare lui? NU, asta e mizeria Clujului care trebuie să ajungă lângă Sorin Aprostu cât mai repede! Dar iar îmi amintesc că suntem în Românica, iar grofu este preiten cu actualul ministru de Interne și cum se poate vedea este achitat pe rând în toate procesele pe care le are pentru că a sponsorizat bine iar politicienii (vezi Mediafax ).

Vineri va fi cel mai important meci al anului din Liga lui Mitică. Pe de-o parte pentru că se poate decide viitoarea campioană și pentru că este un meci de care pe care între cei 2 poli ai Clujului, partea murdară a lui paskakany făcută cu bani murdari, cu ilegalități care mai de care, cu titluri cumpărate de la arbitrii..și IDEEA IUBIRII. Nu știu câți dintre voi știți că U provine din sanscrita veche (limba care stă la baza majorităților limbilor care se vorbesc astăzi) și înseamnă IUBIRE. Întâmplare sau nu asta este spiritul studenților, elanul studenților fără nici un interes meschin pentru glorie. “U” CLUJ a trăit prin studenți și prin spiritul lor care este Unic. Noi nu vrem cupe, campionate și alte table, noi vrem să existăm, să putem cânta alături de alti “U”-iști la fiecare meci de fotbal, volei, handbal, rugby etc.

Dar acum avem un caz mai special așa cum a fost și după bejenia de la Sibiu, când la reîntoarcerea în Cluj a trebuit ca acești studenți săraci dar cu spirit puternic să învingă bogăția ferarului. Acel meci l-am câștigat cu 4-0 și astfel “U” CLUJ a redevenit singura echipă a Clujului. Așa va trebui să facem și vineri, să distrugem ferarul murdar din această epocă să arătăm tuturor că “U” CLUJ nu a murit, iar acest spirit merge mai departe.

Alt motiv pentru care trebuie să luptăm este acel meci de tristă amintire din 2008 când frânarii au câștigat titlul pe bătrânul stadion Ion Moina dintr-un penalty inexistent și provocat intenționat de jucătorul Bilica care a luat bani de la grof că altfel nu ne puteau bate. Sper ca de această dată să nu mai avem probleme de genul și nici un jucător de la “U”  să nu vândă acest spirit pe 2 galbeni.

Dacă vom învinge împotriva frânarilor, Vasluiul este ca și campioană dacă vor câștiga meciul cu noi din ultima etapă. Cine va câștiga repet are mai puțină importanță, dar cel mai importat lucru esta Spiritul lui “U” CLUJ care trebuie să existe și să rămână nepătat de banii murdari care sunt la tot pasul în liga lui Mitică.

Cei care nu și-au luat încă bilete o mai pot face mâăne și vineri dimineața. Prețurile sunt extrem de mici, deci nu se acceptă nici o absență toți pe stadionul Dr. Mircea Luca – Cluj Arena! Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial: UniversiteaCluj.ro

Cei mai buni să câștige pe teren, deoarece în tribune Suporterii Șepcilor Roșii câștigă toate duelurile!

HAIDE “U”!

(Visited 20 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments