Advertising

Pune calitatea inainte de toate si alege Sanito.ro

Reciclarea este un subiect discutat intens la nivel mondial. Desi de o buna bucata de vreme au aparut tot mai multe firme care se ocupa cu recilarea diverselor materiale, inca sunt destul de putini care sunt dispusi sa faca un mic efort pentru a sorta deseurile pentru a fi predate catre centre specializate. Fie ca vorbim despre firme sau companii sau despre locuinta personala, tot mai multi dintre noi ar trebui sa incepem sa reciclam

 

Primul pas pentru a putea incepe acest proces este achizitionarea unor cosuri gunoi colectare selectiva, cu ajutorul carora sa putem incepe sortarea deseurilor. Pentru a achizitiona astfel de cosuri gunoi, trebuie sa ne asiguram ca acestea sunt de calitate si durabile. Ca orice investitie pe care o facem, ne dorim sa fie una care sa merite din orice punct de vedere.

 

Sanito.ro este un magazin online care comercialieaza produse si accesorii de curatenie printre care si cosuri de gunoi. Acestea sunt ideale pentru utilizarea in firme sau companii, fiind de diferite forme si dimensiuni care sa avantajeze din punct de vedere vizual.

 

Reciclarea este extrem de importanta deoarece anumite deseuri se dezintegreaza extrem de greu, ceea ce pe termen lung poate dauna extrem de mult mediului inconjurator. Iata o scurta lista cu o parte din deseurile cel mai frecvent aruncate la intamplare cu perioada in care acestea se dezintegreaza:

  •  Produsele din hartie, aproximativ – 3 luni
  •  Ziare – 3 – 12 luni
  •  Un simplu flitru de tigara – 2 ani
  •  Guma de mestecat pana la 5 ani
  •  Cutii/conserve de aluminiu pana la 100 de ani
  •  Plasticul: sticle, pungi si asa mai departe poate sa ajunga pana la 1000 de ani
  •  Recipientele din sticla probabil au cea mai mare durata de viata, undela la 4000 de ani

 

Reciclarea poate sa aduca si un plus financiar pentru bugetul firmelor deoarece se vor incasa niste sume in functie de cantitatile de deseuri si materialele acestora. Pe langa acest aspect imaginea firmei va fi mult mai buna facand acest lucru ceea ce poate duce la noi colaboratori.

 

Aceste cosuri de gunoi pot fi achizitionate de pe site-ul celor de la Sanito.ro, un important magazin online care se ocupa de vanzarea produselor de curatenie din Romania. Fie ca aveti nevoie de masini de curatenie, cosuri gunoi interior sau exterior, europubele, covorase profesionale si tot felul de detergenti profesionali sau accesorii pentru curatenie, puteti apela cu incredere la serviciile oferite de Sanito.ro.

 

Avand o gama extrem de variata cu cu sute de produse, cu siguranta veti putea acoperii absolut toata lista cu necesarele pentru mentinerea curateniei pentru firma dumneavoastra.

 

In cei peste 12 ani de experienta in domeniul vanzarilor produselor de curatenie, acestia au reusit sa duca la bun sfarsit cerei de la peste 5000 de companii diferite. Produsele comercializate de acestia apartin de mai multe brand-uri foarte cunoscute la nivel international fiind in topul produselor de curatenie: Tork, Notrax, Gojo, Purell, Mediclinics, EcoLab, SANO, Pronto, Domestos, Cif, OTI, Roca, Prima, si asa mai departe..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments