Sport

Quaquaraquà Bonetti

Astăzi Dinamo a făcut cel mai slab meci din ultimii ani, nu are viziune nimic..nu sunt înfrățit cu dinamo după cum unii U-iși sunt fără sens, dar e jenant că se aduc ciurucuri de jucători și antrenori la noi aiurea.În loc să crească sportul de la noi și fotbalul implicit, parcă merge fotbalul tot mai în jos din cauza cooperativei de la FRF si LPF. Cică de 40 de ani Dinamo nu a mai pornit așa de prost un campionat ziceau aștia de la jijitv.. Acest Quaquaraquà* Bonetti însetat zice că jucătorii lui au făcut un joc bun și că Dinamo se bate pentru locurile 3-5..cred că a tras ceva pe nas că altfel nu-mi explic de unde vin declarațiile astea.

Sper ca șefii de la Dinamo să-l zboare pe acest mister și să aducă un atrenor, deoarece Dinamo are jucători tineri buni care pot crește frumos, dar e nevoie de cineva care să lustruiască aceste diamante tinere.

* acest termen de Quaquaraquà a fost folosit de către scriitorul sicilian Leonardo Sciascia în romanul “Il giorno della civetta”, care a împărțit Umanitatea în 5 categorii: “…l’umanità, e ci riempiamo la bocca a dire umanità, bella parola piena di vento, la divido in cinque categorie: gli uomini, i mezz’uomini, gli ominicchi, i (con rispetto parlando) pigliainculo e i quaquaraquà… , adică Oameni, jumătăți de oameni, oameni mici, lături/mafioți/drogați și ultima categorie care aîia care vorbesc mult și fac puțin, ceva cum au românii :Vorba multă sărăcia omului. cam așa e și Bonetti astă care duce la sapă de lemn echipa Dinamo. E jenant dacă milițienii au ajuns să fie duși cu zăhărelul de acest pseudo-antrenor..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments