Love you Romania,  Tineret,  Turism

Un gest care merita tot respectul

Dacă românii au vandalizat totul în ultimii 20 de ani, au vândut tot de la lemn, aur, gaze, petrol, alimentație sănătoasă, aerul curat, respect, bun simț chiar și codrul care cică era fratele românului, uite că încet încet lucrurile se schimbă. După acțiunile celor de la Slow Food, după investițiile casei regale din Marea Britanie și realizarea documentarului  Wild Carpathia, de la promovarea din gură în gură după migrația masivă a românilor peste hotare în SUA în Europa, au apărut mai mulți străini care s-au îndrăgostit de Transilvania și România în general. Mă bucur că văd că cineva încearcă să refacă cooperativele și să unească comunitățile. Nu știu dacă amercanul Don e vreun misionar, are mai puțină importanță asta, important este gestul care trebuie urmat. Românii taie ilegal pădurile și vine un străin să ne împădurească pământul care o ia la vale și apoi se face mare haz de necaz cu inundațiile și infrastructura proastă.

Aștept și români care să acționeze pozitiv în comunitatea din care fac parte.

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bozga Ovidiu

Sunt foarte curios, ce il determina pe roman sa plece din tara lui, si ce il motiveaza pe un strain sa investeasca in Romania.

Lucian Cuibus - cuibus.ro

Depinde de nivelul celui care vine sau pleaca…asa cum e piramida sociala putem gasi diferite motive..altii din motive financiare, altii din cauza mizeriei morale de la noi, s.a…strainii vin unii pentru ca se indrăgostesc de Romania, nicaieri nu prea mai gasesc natura de la noi, locurile semivirgine, fructele si produsele de calitate care chiar au gust, clar unii vin doar sa profite, sa mai faca niste sclavi sa-si creasca averile..e greu cred sa faci doar 2 categorii.. Tu ce crezi?