Advertising

Savelectro ofera o gama completa de surse de iluminat

Recent, am descoperit site-ul magazinului savelectro.ro, deoarece eram in cautarea unor prize si intrerupatoare, insa nu gaseam produsele pe care le doream sau preturile nu ma multumeau. Asta pana cand am intrat pe savelectro.ro, locul cu cele mai bune preturi la corpuri de iluminat, iar acestia detin in magazinul lor o gama mare de becuri led, spoturi led, banda led si multe altele.

Daca, initial, imi doream sa cumpar doar prize si intrerupatoare, in scurt timp am fost convins sa achizitionez si becuri led si o plafoniera noua pentru camera de oaspeti.

Gama lor de produse prezinta doar brand-uri de calitate precum becurile Philips sau Braytron, care sunt recunoscute la nivel mondial.

Pentru camera de oaspeti am achizitionat doua plafoniere deosebite, deoarece imi doream ca incaperea sa capete un aspect aparte.

Am achizitionat plafoniera Hemisphere Black-Gold 6934 Nowodvorski. Aceasta plafoniera are o forma moderna si este realizata din otel vopsit. Plafoniera are o lungime de 27 cm si un diametru de 50 cm. Pentru plafoniera Hemisphere Black-Gold 6934 Nowodvorski se pot folosi becuri cu o putere de pana la 60W. Magazinul ofera o garantie de 2 ani pentru acest produs, garantand schimbul in cazul in care se defecteaza.

Acest tip de plafoniera are un design foarte placut, deoarece in combinatie cu un bec ce emana lumina calda va da impresia de profunzime. Magazinul a fost foarte rapid in a-mi trimite plafoniera prin curier, iar eu am fost mai mult decat multumit de acest produs. De acum inainte am sa folosesc serviciile celor de la savelectro.ro, cat mai des, deoarece produsele pe care le-am comandat m-au dat gata.

Corpurile de iluminat de calitate sunt indicate in orice locuinta, deoarece acestea dicteaza buna dispozitite in incapere. Savelectro.ro ofera cele mai interesante plafoniere si aplice, la preturi fara concurenta!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments