Advertising

Service auto in Brasov

optimalautoVine vacanta si stim foarte toti ca ne alegem de obicei punctele cele mai centrale ale tarii de vizitat. Fie ca este vorba de Brasov sau Sibiu, una dintre aceste locatii sigur o gasim la jumatate dintre cei care pleaca in vacanta. Si m-am gandit sa impartasesc cu voi o experienta pe care am avut anul trecut, pentru ca anul trecut timpul mi-a permis sa merg si eu o saptamana la mare si una la Brasov.
Iar saptamana de la Brasov nu am s-o uit. Never ever. De ajuns am ajuns cu bine in Brasov gratie GPS-ului, caci daca ar fi fost sa mergem dupa urechea mea sigur ne rataceam si ajungeam altundeva. Asadar, ajunsi in Brasov si cazati la o pensiune, a doua zi cand am vrut sa plecam cu masina sa vedem orasul, asa in mare, nu mai pornea. Si a trecut sa sun la un service caci habar nu aveam ce aveam. Si multi mi-au recomandat service auto Brasov triaj.
Nu am stiut de ce, dar fiind recomandarea sigur ca am incredere. Si au fost de nota 10. S-au oferit sa trimita un mecanic sa vada iar dupa aceea au venit cu platforma. Aveam o siguranta arsa. Un fleac, dar iata cum dupa un fleac nu pornea. Totul a decurs ca la carte si nici nu am platit platforma. Doar costul cat sa fac masina, doar atat.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments