Fuck the system

Si pe Pontulici il supara adevarul

pontulici_victor_ponta_sluga_lui_basescu_jegul_suprem Până acum aveam o umbră de praf că victor ponta are 2 neuroni, dar zilele acestea și-a dat jos și ultima mască și arată că nu are decât unul mult mai mic decât al lui Udrea și demonstrează că nu e cu nimic mai presus decât pinoBocul care și el a fost doar un sluhoi al lui beșinescu și al intereselor străinilor. Păcat că românii încă mai acceptă astfel de politruci care se pișă non-stop pe ei, dar să sperăm totuși că Proiectul Roșia Montană reactivat de acest politruc va dezmorți mămăliga românească și chiar se va schimba ceva în societatea și în mentalitatea românilor care mai au conștiință. Protestele nu sunt de ajuns și singurul lucru care poate să oprească acest proiect este Unirea Românilor. De la 1 septembrie nici un român să nu mai plătească nicio taxă și astfel politrucii vor fi strânși cu ușa să renunțe la acest proiect care va distruge România și tihna românilor care trăiesc aici. Apele poluate, pământul otrăvit nu vor putea fi cumpărate cu niște firimituri de aur.

Astăzi mister pontulici posta pe facebook iar niște întâlniri și alte laude fără acoperire..am lăsat și eu un comentariu total inofensiv – http://www.victorponta.ro/content/cele-15-propuneri-ale-usl-de-guvernare punctul numărul 8 dl ponta – care automat a fost șters de mâncătorii de rahat roșu de la psd. Între cele 15 propuneri ale Uniunii Social Liberale pentru guvernare psd și pnl-pc se află și un pragraf care se referă la Roșia Montană:

 

respingerea_proiectului_rosia_montana_romania_fuck_politruci_victor_ponta_demagogul_mincinosul

Ore dl ponta e demagog sau are doar are o mică mare amnezie???

ponta

Băi politrucilor încă mai cenzurați lumea? Nici nu știți cât de mici veți ajunge cu astfel de practici, dacă populația va dat puterea credeți că sunteți mai presus de toți, vă înșelați amarnic, practicile astea se vor întoarce cu vârf și îndesat!

Pontulici tu ce ai făcut pentru Roșia montană, uite protestatarii ce au făcut: Adopta o Casa. Sunt convins că dacă politrucii ar renunța la hotărârea care pune lăcat pe Roșia Montană să trăiască doar di minerit, această zonă s-ar dezvolta sustenabil doar din agroturism, acum totul depinde de cât de mult caracter și demnitate mai au românii!

Să trăiești bine pontulici alături de Echipa Vampe și Prostituate.

p.s. Acest post este un pamflet, orice asemănare cu realitatea este pur întâmplătoare.

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments