Cultura & Media,  Divertisment,  Turism,  Zi de zi

SibFest 2015

11535687_10204693198598261_847179809282290728_nZilele acestea am participat, la invitația unui prieten, la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu, cunoscut și sub numele de SibFest.  Ca la orice festival avem multă lume, divertisment, dar și lucruri ar putea să fie îmbunătățite. O să încep cu lucrurile bune deoarece sunt mai multe și cred că trebuie scoase în evidență. Centrul orașului este foarte curat iar evenimentele care s-au desfășurat în acel perimetru au fost foarte variate și nu aveai cum să te plictisești deoarece în fiecare oră puteai participa la vreo reprezentație. Piese de teatru în diverse locații, concerte de stradă, pantomimă, dans, expoziții de fotografie și mulți, mulți străini ș.a. Am întâlnit foarte mulți turiști din diverse țări ca Italia, Spania, Germania, Franța etc., care erau impresionați de ce au găsit aici în acest orășel destul de mic. În ceea ce privește serviciile de alimentație publică există o mare varietate de localuri unde poți consuma preparate gustoase la prețuri decente. O să recomand doar 2 locații care mi-au plăcut: Pardon – Atelier, Cafe & Bistro un local frumos cu muzică și decor interbelic care se află pe strada Cetății și Atrium Cafe Bistro & Art din Piața Mică.

Cât despre aspectele mai puțin plăcute sunt cele legate de accesul la bilete, deși am vrut să ne luam bilete la diverse spectacole vineri nu era nimeni la Agenția Teatreală, iar dacă doreai să știi dacă mai există bilete trebuia să mergi la locație și să aștepți să vezi dacă nu vine lumea. Este neplăcut să vezi că la un astfel de festival internațional există astfel de practici, dar sperăm că la anul va exista o gestiune mai bună a biletelor vândute.. Alt aspect puțin neplăcut îl reprezintă unele fațade neîntreținute de pe străzile din apropierea piețelor centrale, dar care cu siguranță se vor rezolva în timp..

Mai jos vă las să urmăriți câteva fotografii și filmulețe de la acest eveniment important din Transilvania.

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] am putut participa sâmbătă la #clujblogmeet, deși eram destul de obosit după participarea la SibFest2015. Chiar dacă nu au participat chiar toți bloggerii clujeni la acest eveniment, consider că sunt […]