Turism

Spania – un loc unde nu te vei plictisi niciodata

SpaniaDe cele mai multe ori se intampla ca vara sa fie perioada cea mai optima pentru concedii. Majoritatea dintre noi alegem ca perioade de vacante, perioade din lunile iulie sau august pentru a ne relaxa in diverse locuri din tara ori din Europa. Si poate pentru unii mai norocosi de ce nu, o vacanta departe de batranul continent european. Cu toate acestea am observat in ultimii ani, atat in randul colegilor mei cat si in randul prietenilor o tendinta aparte pentru vacante Spania. Peninsula Iberica ofera o miltime de alternative de petrecere a timpului liber. Variante care nu te plictisesc niciodata. Astfel Spania ajunge sa fie o destinatie ideala de vacanta indiferent daca este varasau iarna. Fiind un simbol al soarelui, Spania ofera turistilor sai, zone pline de incarcatura istorica, plaje impecabile si o multime de monumente si locatii turistice care merita sa fie descoperite. Anul acesta tendintele au fost indreptate catre vacante in Madrid, capitala tarii in care mereu vei descoperi oameni veseli si locuri impresionante, alaturi de o viata de noapte extrem de activa. Vacante in Mallorca sau vacante in Tenerife sunt alte doua variante preferate de tot mai multi turisti anul acesta, motivatia principala fiind atractiile turistice si parcurile acvatice aflate in continua expansiune in vestul europei, inclusiv in Spania.

Mi-a facut placere sa citesc pareri ale multor turisti care au fost in Spania in ultimii ani si care si-au expus pareri extrem de interesante despre locurile si zonele pe care au reusit sa le vada in tara iberica, respectiv despre cluburile si viata de noapte, care ajunge sa te provoace mereu sa renunti la somn. Astfel mi-am dat seama ca Spania este acel tip de tara in care nu te vei putea plictisi niciodata, indiferent de anotimp. Ba mai mult, zona de litoral ajunge in aceasta perioada sa atraga turistii ca un magnet.

In cazul meu, la jumatatea lunii august voi pleca si eu in concediu. In ultimii ani, consider ca mi-am cam neglijat timpul liber, fiind mult mai dedicat activitatilor mele profesionale. Cu toate acestea nu pot spune ca-mi pare foarte rau. In prezent am ajuns sa-mi permit o vacanta asa cum imi doream de mai bine de 3 saptamani. Si pentru ca toate parerile pe care le-am citit despre Spania nu au facut nimic altceva decat sa ma atraga si sa ma entuziasmeze, am ales sa-mi petrec absolut tot concediul in Spania, fiind nerabdator sa descopar locuri noi si sa cunosc desigur, cultura iberica. Despre toata experienta va voi scrie ulterior si voua, cand ma voi intoarce in Romania, pe blogul personal..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments