Sport,  Universitatea Cluj

Supergolul lui Gheorghe Grozav ! “U”Cluj 3-1 Astra Ploiesti

Captura TV

“U” CLUJ s-a impus astăzi în fața Astrei ceferești cu scorul de 3-1, golurile fiind marcate de Sebastian Cojocnean 34′, Golazo Gheorghe Grozav 76′ (video mai jos), Adrian Cristea 84′.

Felicitări tuturor jucătorilor care au arătat în repriza a 2-a că merită să joace la “U” CLUJ! Tot respectul pentru acest jucător Grozav în care am avut încredere de când a venit la “U” deși mulți l-au înjurat spunând că se aduc toate ciurucurile refuzate de echipele din afară sau de la noi.

La cât mai multe goluri în tricoul alb-negru Gicu și sper ca de la “U” să mergi la o echipa mare din Europa! Sper în sezonul următor să promovăm cât mai mulți tineri după modelul Sportului Studențesc, deoarece ei au poftă de joc și nu dorm pe teren ca unele vedete din actualul lot.

Felicitări și pentru Claudiu Niculescu care a deputat pe Dr. Mircea Luca – Cluj Arena cu o victorie.

HAIDE “U”!

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Umobitelcobt Hadmin

Baiatul merita toate laudele pt eurogolul de ieri.Dar….daca nu-i reusea (90% e noroc golurile de genul asta)atunci il mai ridicai in slavi? A jucat slab tot meciul si a pierdut o gramada de actiuni, de fapt a recunoscut chiar el asta."Cu golul ala m-am scos".In legatura see you vedetele care dorm pe teren, oare cine le-a adus? Nu cumva idolul tau Badea?