Universitatea Cluj

U CLUJ – Astra Ploiesti

Astăzi iar joacă “U” și bine că suntem la mijlocul săptămânii, că altfel puteam folosi linișt zicala cu weekendU.. mult menționată este tot în ultima perioadă de Șepcilor Roșii. Dar să nu fim pesimiști și să vedem partea plină a paharului, să ne bucurăm că încă odată Echipa Noastră Dragă va juca un meci pe Dr. Mircea Luca – Cluj Arena în liga 1.

Mâine vom avea un meci de 6 puncte, șanse matematice cel puțin la locul 5 mai există, acum depinde de caracterul jucătorilor și de inspirația lui Claudiu, care chiar dacă nu are experiență cu antrenoratul, are elan și de asta au nevoie Studenții de la “U”! Chiar dacă nu vom avea prea curând o echipă formată doar din “U”-iști cum e în prezent Gașca Nebună – Sportul Studențesc, sper că în aproximativ 2 ani să avem măcar jumătate dintre jucători din propria ogradă să zic așa.

Sunt convins că nu va fi un meci ușor, va fi un meci de uzură, foarte tacticizat deoarece și Astra nu a mai pupat puncte de ceva vreme, dar “U” CLUJ cred că se va impune având în vedere că avem în echipă jucători mai talentați, care ce e drept uneori sunt indolenți și dorm pe teren în loc să lupte pentru acest simbol “U”nic.

Claudiu cred că va începe în următoarea formulă: Bornescu – Achim, Abrudan, Szukala, Mendy (Grecu) – Marinescu, Hoban, Cristescu Cojocnean – Grozav, Cristea.

Cei care încă nu și-au luat bilete o pot face de la Cluj Arena – mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial al clubului Universitatea Cluj.

HAIDE “U”

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments