Fuck the system,  Politica

Tara cu un presedinte ipocrit

Unii râd că nu au fost 51% la vot după listele lui bășinescu…

Alții care au avut caracter și au mers la vot sunt debusolați pentru că este anormal ca 8 milioane de oameni care iți exprimă democratic un vot să nu fie băgați în seamă, în schimb ceilalți 7-8 milioane care au stat la televizor să decidă pentru cei care au votat. Dar democrația de Dâmbovița se poate aplica în țara lui Caragiale. Suntem unica țară din lume în care un președinte ipocrit care afirmă că nu vrea să câștige la masa verde vrea să redevină președinte prin votul a 15% dintre votanți!!!

Datele care trebuiesc luate în calcul sunt cele de la Asigurările Sociale și de la Ministerul de Interne, acolo se vede clar când moare cineva și nu ar mai trebui inclus pe liste.

În 2003 erau 17 .842.103 români cu drept de vot. Având în vedere că în fiecare an avem un deficit de 200.000 de oameni printr-un calcul simplu ajungem să vedem că în 2012 ajungem la aproximativ 16,2-16,5 milioane de votanți.

Deci Referendumul este validat, iar bășinescu este aruncat la coșul de gunoi al României. Vom vedea ce va decide Curtea Constituțională, dar sper să decidă drept, altfel va începe cu siguranță un protest uriaș în România care nu va aduce nimic bun, nici liniște în politică și nici alte fonduri pentru infrastructură! Să nu uităm totuși ce zicea Ion Rațiu: Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine.

Bășinescule pleacă pe mare!

 

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ilie Marian

''ANTENELE CARE AU SPERIAT CONSTITUTIA''.

Ilie Marian

''stupid people'' au trecut cei 20 de ani wake up.

Ilie Marian

IPOCRITI antonescu ''cacarau'' ponta ''the plagiator''or ''copy paste''.

Lucian Cuibus - cuibus.ro

Basescu a demonstrat ce poate in 7 ani..adica nimic, ceilalti au facut mai mult in 3 luni decat chioru cu gloata pdl-ista la guvernare! Hai sa vedem realizarile si nu hahahiturile mult iubite de anumiti romani.