Universitatea Cluj

ŢENE, tezaurul şepcilor

tene-1.jpg

Juniorul Paul Ţene (17 ani) a uimit la Arad cu un gol fabulos

Universitatea Cluj a rămas cu pasivul din Liga I şi după consumarea celei de-a doua etape din actualul sezon al ligii secunde. Singurul motiv de ­sa­tis­facţie pentru clujeni în urma înfrîngerii de luni, de la Arad, îl reprezintă reuşita juniorului Paul Ţene (17 ani). Intrat în locul lui Matiş în minutul 52 al partidei, Ţene a avut nevoie de doar 15 minute de joc pentru a scoate din buzunar o bijuterie .

Tînărul mijlocaş al “şepcilor roşii” a profitat de imprecizia lui Hu­ţan, care a degajat greşit ba­lo­nul, şi l-a executat, fără preluare, cu un lob splendid de la 40 de metri lateral stînga. “Tot la acea reuşită mă gîndesc. Nici acum nu-mi vine să cred că am reuşit să marchez un asemenea gol. Nu am avut timp să gîndesc. A fost o reacţie pe moment. L-am văzut ieşit pe portar şi am tras. Am ră­mas blocat cînd mingea s-a oprit în plasă. Nici nu am ştiut cum să mă bucur ”, a spus Ţene.

Jucătorul Universităţii nu este la prima reuşită de acest gen. A mai marcat un gol asemănător la juniori, dar şi atunci echipa sa a pierdut. “Atunci am vrut să dau centrare, dar mi-a sărit pe exterior şi s-a dus în vinclu. Am pierdut însă şi acel meci. Îmi pare rău că reuşita mea nu ne-a ajutat să ob­ţi­nem punc­te la Arad”, a conchis Ţene.

“Întotdeauna mi-am dorit să joc pentru echipa mare a Universităţii Cluj, nici nu vă puteţi imagina ce fericit sînt!”
PAUL ŢENE, jucător “U” Cluj

Sursa gsp.ro.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments