Universitatea Cluj

TOTUL PENTRU “U”!

totuptu.jpg 

Marti, de la ora 14:30, fotbalistii vor da piept cu *** pentru calificarea in optimile Cupei Romaniei in timp ce, de la ora 18:30, baschetbalistii de la “U” Mobitelco vor intalni in FIBA Eurochallenge formatia germană EWE Baskets Oldenburg.

Site-ul suporterilor, ucluj.ro, initiaza o noua campanie prin care va provoaca, pe voi, suporterii, sa va aratati dragostea neconditionata fata de acest simbol. Vrem sa colorati orasul in alb-negru, sa purtati cu mandrie fulare, insigne, sepci rosii, sa cantati in masina sau pe strada, sa salutati cu Haide “U”. Sa va ancorati la geamurile de la casa steaguri, fulare, esarfe sau fanioane. Vrem de la voi sa creati o sarbatoare in tot orasul si sa promovati oriunde spiritul studentesc.

De asemenea, asteptam sa ne bombardati adresa de mail (ucluj@ucluj.ro) cu orice fel de imagini, fotografii, afise, idei de mesaje, poezii care sa aibe legatura cu Universitatea. Vrem sa vedem din nou “U”-istii plecati din tara, vrem sa vedem din nou geamuri de blocuri cu steaguri, copii mici imbracati cu insemnele lui “U” si suporteri care iubesc aceast simbol. Toate materialele primite pe adresa noastra de mail vor fi puse pe site intr-o sectiune speciala.

Pe Guestbook, puteti sa redactati fiecare un post prin care sa relatati de ce iubiti aceasta vocala, de ce iubiti fotbalul sau baschetul, voleiul sau handbalul sau sportul in general. Puteti sa va amintiti de meciuri jucate cu ani in urma pe batranul Moina, de unele deplasari care nu se pot uita sau pur si simplu puteti sa multumiti prietenilor pentru ca au ramas alaturi de familia “U”-ista indiferent de greutatile de care au dat.

Pentru aceasta campanie, ucluj.ro pune la bataie 10 bilete la peluza, esarfe, fanioane, DVD-uri dar si multe alte surprize. Cele mai inedite poze, afise, mesaje sau post-uri apaute pe Guestbook vor fi premiate.

Sa impanzim orasul cu alb-negru, sa promovam simbolul Universitatii, sa facemTOTUL PENTRU “U”!

Sursa ucluj.ro 

 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments