Clujul de langa noi

Celelalte Cuvinte in concert la Cluj Napoca – 12 octombrie

celelalte_cuvinte_2008.jpg

 

Celelalte Cuvinte in concert la Casa de Cultura a Studentilor – Cluj Napoca – 12 octombrie.

Lansarea noului album Celelalte Cuvinte, programata in data de 11 octombrie, la Cluj-Napoca, se va decala cu o zi pentru ca formatia si toti fanii sa poata fi alaturi de echipa nationala de fotbal in confruntarea cu Franta, din preliminariile CM 2010.

„Intrucat in data de 11 octombrie echipa nationala (alaturi de care suntem si pe care o sustinem) va disputa un important meci cu nationala Frantei, am hotarat de comun acord cu organizatorul ca sa intarziem concertul cu o zi. Speram ca nationala Romaniei sa nu ne dezamageasca si sa putem sarbatori doua succese, victoria Romaniei si lansarea noului album Celelalte Cuvinte, intr-unul singur, pe 12 octombrie, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca)”
Calin Pop – Celelalte Cuvinte

12 octombrie 2008
Casa de Cultura a Studentilor Cluj-Napoca
Ora: 20.00, Bilet: 25 RON
Biletele se gasesc in reteaua
Eventim si in Magazinele Germanos si Carrefour/Voiaj din tara.


    Cu peste 26 de ani de activitate in spate si continuand sa concerteze si sa produca muzica de calitate, Celelalte Cuvinte ramane una dintre cele mai importante trupe romanesti. A fost formata in 1977, sub numele de Sonic, la liceul „Emanuil Gojdu” din Oradea, de Calin Pop (chitara, voce), Marcel Breazu (bas, voce) si Leontin Iovan (tobe), toti trei ramanand membri ai ei pana in ziua de astazi. Ei aveau sa devina cativa ani mai tarziu studenti la Timisoara, unde li s-au alaturat Radu Manafu (chitara) si Ovidiu Rosu (sunet), iar pe 13 decembrie 1981, la Casa de Cultura a Studentilor din Timisoara, debuta Celelalte Cuvinte. In 1986 li se alatura Tiberiu Pop la claviaturi, pe vremea aceea student in Cluj. In aceasta formula au cantat si au castigat premii la festivaluri studentesti, avand un succes din ce in ce mai mare la public.
    Anul 2006 este marcat de aniversarea a 25 de ani de activitate a trupei, aniversare celebrata printr-un turneu nationa, cu concerte desfasurate pe o durata de 3 ore, in care s-au interpretat piese din toate perioadele creative ale formatiei si in care a fost inclus si un concert la Cluj-Napoca. De asemenea, evenimentul a fost marcat si de o reeditare, pe format CD, a primelor trei aparitii discografice, de catre casa producatoare, Electrecord, precum si a albumului „Armaghedon”, acesta din urma fiind o editie limitata, in format digipack, produsa de catre Promusic Production.


cuvinte-web.jpg

Celelalte Cuvinte:
Calin Pop – chitara, voce
Marcel Breazu – bas
Leontin Iovan – tobe
Tiberiu Pop – claviaturi
Ovidiu Rosu – inginer de sunet

Discografie:
Formatii Rock 8 – 1985
Celelalte Cuvinte – 1987
Celelalte Cuvinte II – 1990
Se lasă rău – 1992
Armaghedon – 1994
Vinyl Collection –1996
Ispita – 1997
NOS – 2004

  In prezent, Celelalte Cuvinte lucreaza la un nou album, preconizat sa apara in cursul acestui an, album ce va fi promovat printr-o serie de concerte in tara, si asa cum era de asteptat, orasul Cluj-Napoca nu putea fi ocolit, asa ca pe 11 octombrie 2008 iubitorii de muzica buna vor putea asculta live, la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca noile piese, dar si pe cele care au consacrat formatia.

Un nou material semnat Celelalte Cuvinte:

“Deşi încă nu ştim cum se va numi viitorul material, putem spune că acesta cuprinde 11 piese şi cu siguranţa una din ele va da şi numele albumului. Înregistrările s-au făcut la noi la Oradea unde avem propriul nostru studio. Lansarea acestuia se va face pe 11 octombrie la Cluj-Napoca. Cât de diferit va fi acesta faţă de precedentele, va observa publicul după ce-l va asculta. Noi zicem că este o mare diferenţă faţă de celelalte albume, restul decid fanii, ascultatorii si criticii (de care nu ducem niciodată lipsă). E greu să alegem o ,,piesă promo,, pentru că toate sunt lungi şi unele radiouri la 3 minute te-au tăiat instant. Trebuie să spun că mie îmi plac toate piesele incluse pe acest nou material”.

(Călin Pop – chitară, voce / Celelalte Cuvinte)

Sursa promusicprod.ro

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments