Tineret

Training International in Bulgaria

Sursa foto: Blog Business World

URGENT! Se caută participanți pentru un training în Smolyan, Bulgaria între 24-31 iulie. Proiectul se numește `Unlimited Opportunities’ și are ca temă combaterea discriminării persoanelor cu dizabilităti fizice și intelectuale. Proiectul își propune crearea unui cadru informal unde participanții să dezbată și să găsească soluții pentru ca tinerii cu dizabilități să poată fi implicați în viața publică și în activitățile sociale ale comunității. De asemenea, se vor oferi informații în privința rolurilor sociale ale tinerilor cu nevoi speciale și vor fi discuții pentru găsirea unor oportunițăți de exprimare socială a acestora. Participanții la acest training își vor dezvoltă calitățile de comunicare, de management și vor fi motivați să lucreze în echipă, să dezbată și să își argumenteze punctele de vedere având totodată posibilitatea de a învața metode de lucru și tehnici de comunicare cu persoanele cu dizabilități.

Condiții de participare:
– Vârsta între 18-30 de ani
– Cunoașterea limbii engleze la nivel mediu / avansat
– Interes pentru tema proiectului
– Experiență anterioară în proiecte internaționale reprezintă un criteriu de departajare

Condiții financiare:
– Cazarea și masa este asigurată de organizatori.
– Cheltuielile de transport sunt decontate în proportie de 70%. Acestea vor fi mai întâi avansate de participant urmând ca decontarea să se facă la finalul proiectului.
– Taxa de participare de 30 de euro plătită odată cu semnarea contractului de participare.

Pentru acest proiect transportul costă 30 de euro (+ prețul biletului Sofia-Smolyan dus întors), din care se va deconta 70% la predarea facturilor și biletelor în baza cărora veți călători.

Vă puteți înscrie la adresa de mail: loredana_vlaicu_tw@yahoo.com.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments