Sport

Prezentarea oficiala a lotului AC CESENA 2011-2012 – Exclusivitate pentru Romania

Astăzi a fost prezentat lotul AC CESENA pentru Stagiunea 2011-2011 din Serie A. Printre jucătorii acestei frumoase echipe se regăsesc și 2 români, Adrian Mutu care nu mai are nevoie de nici o prezentare, dar și Popescu Ștefan Adrian care este din Iași dar a jucat la echipa de tineret până în prezent la bianco-neri romagnoli (din Emilia-Romagna). Ca la orice prezentare optimismul pentru noua stagiune este la cele mai înalte cote, iar suporterii Cesenei sunt în delir dupa Adrian. Mutu Mania a cuprins Romagna!!!

Lotul Cesenei este format din 24 de jucători în prezent, dar președintele Igor Campedelli a afirmat că mai își dorește 4-5 jucători la echipă.

Lotul cuprinde 3 portari ANTONIOLI Francesco, RAVAGLIA Nicola, ROSSINI Andrea, 8 apărători BENALOUANE Yohan, CECCARELLI Luca, GILNICS Aleksejs, LAURO Maurizio, POPESCU ȘTEFAN ADRIAN, RICI Luca, ROSSI Marco, VON BERGEN Steven, 7 mijlocași BRIGLIA Alessio, COLUCCI Giuseppe, DE FEUDIS Giuseppe, GIACCHERINI Emanuele, MEZA COLLI Cesar Daniel, PAROLO Marco, TABANELLI Andrea, 6 atacanți ADRIAN MUTU, MALONGA Dominique Sossorobla, BOGDANI Erjon, EDEN Martins Citadin, RENNELLA Vincenzo, RISKI Roope.

Puteți urmări în cele ce urmează niște fotografii în exclusivitate pentru România avânt în vedere că nu a fost prezent nici un fotograf din presa noastră. Doar Antena 1 și Pro TV au trimis jurnaliști aici.

Multă baftă lui Adrian și lui Ștefan și sper să fie piesele de baze în viitorul campionat.

Forza CESENA! HAIDE U!

Sempre Bianco Nero!.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Vasile

Unde ii mana ta stanga,ca mutu cam zambeste cu subinteles…:))

Bubu

S-a intalnit Ursu cu Mutu, interesanta combinatie :)

Alin

Mult succes si tie si lui Adrian acolo in Cesena!
Mutu – cel mai bun fotbalist dupa Hagi incoace :X xD

Lavi

:D:D:D nice!!!!