Universitatea Cluj

“U” CLUJ – Gaz Metan Medias 3-0

Gol Grozav min 39 (captură video)

Ieri iar a jucat “U” ți chiar dacă pentru mine a fost o zi obositoare, așteptam o victorie de la Șepcile Roșii. Am început bine pressing și mai multe ocazii, iar în minutul 16 Gabi Boștină a înscris un gol cu capul frumos servit de Tony. Așa cum era de așteptat “U” a presat în continuare, iar în minutul 39 revelația campionatului Gicu Grozav a reușit să scape singur spre poarta lui Pleșca pe care la învins cu sânge rece.

Repriza a 2-a a început în același ton totuși și găzarii au avut câteva ocazii dar nu foarte periculoase. Pe final a intrat Octavian Drăghici în locul lui Grozav, iar acesta a stabilit scorul final după un șut imparabil la colțul lung de pe partea dreaptă, după o pasă superbă a lui Cristea care la acest meci a stat pe bancă la începutul meciului!

“U” CLUJ – Gaz Metan Mediaş 3-0 (2-0)

Marcatori: Boştină 16, Grozav 41, Drăghici 89

Cartonaşe galbene: Grozav 74 – Issa Ba 78

Universitatea Cluj: Bornescu – Achim (58 Cristea), Galamaz, Szukala, Mendy – Hoban – Cojocnean, Boştină (66 Tulio), D. Popa, Grozav (85 Drăghici) – Tony. Antrenor: Claudiu Niculescu

Gaz Metan Mediaș: Pleşca – Ciucă, Lazăr, Frăsinescu, Vukadinovic – Tahar (31 Avram), Breeveld, Issa Ba, C. Petre – Bawab (62 Roman), Medeiros (79 Dudiţă). Antrenor: Cristian Pustai

Arbitri: Istvan Kovacs – Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu

Stadion: Cluj Arena – “Dr. Mircea Luca”. Spectatori: 6.800 – 7.000

În etapa următoare, „Șepcile roșii” joacă în deplasare cu FC Brasov actuala echipa a lui Ionuț Badea, fostul antrenor a lui U CLUJ.

Meciul se va juca luni, 23 aprilie, de la ora 19:00.

Bravo băieți!

Luptați în continuare, mai sunt șanse pentru EUROPA!

HAIDE “U”!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments