Universitatea Cluj

UNIVERSITATEA CLUJ SUSTINE MISCAREA STUDENTEASCA !

Studentii sunt chemati la sport

Prima competitie sportiva nationala inter-universitara. Incepand cu 9 mai 2011, toti studentii din Romania au ocazia sa se intreaca intr-o competitie nationala de fotbal in sala, CUPA UNIVERSITAS 2011.

Pe parcursul a patru saptamani, incepand cu 9 mai si terminand cu 2 iunie, peste 600 de studenti din 56 de Universitati se vor intrece intr-o competitie sportiva de anvergura, organizata in patru centre universitare: Cluj 9-12 mai, Timisoara 16-19 mai, Iasi 23-26 mai, Bucuresti 23-26 mai. Cate doua echipe clasate pe primele doua locuri in fiecare faza locala vor participa la faza finala a competitiei studentesti,  in 30 mai -2 iunie, in Bucuresti.

Prima faza a competitiei va incepe luni 9 Mai in Cluj fiind inscrise 12 echipe din centrele universitare Cluj,Brasov, Sibiu, Alba Iulia, Oradea , Baia Mare , Targu Mures.

Echipa  Universitatea Cluj  sustine aceasta competitie si pe parcursul celor 3 zile de desfasurare vor fi alaturi de studenti fotbalisti emblematici ai acestei echipe. Gabriel Bostina va da startul competitie fiind ambasadorul Universitatii  pentru zona Cluj. El va participa si luni, de la ora 10:00 la o conferinta de presa care se va desfasura  la sala de consiliu a facultatii de Educatie Fizica si Sport din parcul Iuliu Hatieganu. Pe parcursul competiei, mai multi fotbalisti ai Universitatii vor asista la spectacol, urmand  sa interactioneze cu competitorii.

In timpul pauzelor dintre meciuri, spectatorii vor fi antrenati in jocuri distractive  (sut la “poarta radar”, cel mai precis suteur sau fotbal biliard ,cea mai frumoasa galerie etc ) premii substantiale fiind puse in joc de catre Vodafone sau Nokia.

Competitia Cupa Universitas 2011 se desfasoara cu girul Federatiei Romane de Fotbal si al UNEFS. Este inclusa in Programul „Grassroots – Dezvoltarea fotbalului de bază” derulat de Federatia Romana de Fotbal, sub egida UEFA, program care promoveaza  valorile educativ- formative ale fotbalului, respectiv toleranta si fair-play, respectul fata de adversar si de public, lupta impotriva violentei, a rasismului si discriminării.

Pentru detalii suplimentare, puteti apela numarul : 0725 613 843 (Adrian Socaciu, organizator).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments