Clujul de langa noi,  Politica,  Sport,  Universitatea Cluj

Universitatea este simbolul Clujului

În aceste zile mai mult ca niciodată niște jeguri umane se pișă pe demnitatea românilor și în special pe cea a clujenilor. Aprostu 50%-50% revine la catedră printr-o comandă politică mizerabilă din parte pdl-ului cu girul usl-ului, iar clujenii parcă sunt anesteziați și nu reacționează deloc.

Mopul de Ana Maria Prodan declară cu surle și trâmbițe că s-a înteles cu limolima aka limoniu că va cumpăra pe U CLUJ și o va muta la Buzău. Dragi clujeni chiar nu mai aveți caracter? Chiar toți maneliștii se pișă fără număr pe demnitatea voastră fără să reacționați? Pasivitatea naște monștri și asta se vede cel mai bine în Cluj-Napoca unde au fost distruse toate simbolurile locale, Clujana, Napolact, Ursus, Feleacu, iar acum singurele simboluri ale conștiinței românești care au mai rămas sunt USAMV CLUJ și UNIVERSITATEA CLUJ care sunt călcate în picioare de politrucii fără caracter. Unde sunt comisiile alea de etică care îl super investigau pe Ponta iar acum nu mai suflă un cuvânt când un pușcăriaș vine de la gherla la catedră să cizeleze viitorii ingineri??? DE ce NIMENI nu suflă un cuvânt de revenirea acestui mizerabil din focșani la USAMV CLUJ?

Totuși mai sunt ceva speranțe din partea suporterilor Universității Cluj care au dovedit de multe ori că au caracter și nu pot fi cumpărați de politrucii de la noi. Chiar dacă unii au gustat din arginții politrucilor, haideți să trecem peste orgoliul personal și să luptăm pentru o cauză Unică – UNIVERSITATEA CLUJ = Simbolul Unor Inimi Românești!

Toată suflarea U-istă care mai are demnitate este așteptată joi 11 octombrie orele 17 pe Bulevardul Eroilor pentru a apăra acest simbol Unic. Să un uităm că în data de 11 octombrie 1944 Oraşul Cluj-Napoca a fost eliberat de sub ocupația hortystă, în cadrul Operaţiei “Cluj” pentru eliberarea Nordului Transilvaniei, de către diviziile 18 Infanterie şi 2 Munte.

Oare 11 octombrie 2012 va rămâne în istorie???

“U” nu moare dacă suntem uniți!!!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
un clujean

Daca U inca mai e un simbol ,cum zici tu ,era de ajuns sa se ocupe tot stadionul,o data la 2 sapt timp de 90 de min …si poate nu mai era nevoie sa se mute echipa… ce zici?