Advertising

Uscatoare de maini si produse de curatenie speciale pentru hotelul tau

Nu de putine ori, s-a dovedit foarte important ca orice hotel trebuie sa aiba toate conditiile de care clientii sai ar putea avea nevoie, pentru a contribui, astfel, la construirea bunului sau renume si la revenirea clientilor ori de cate ori trebuie sa stea la un hotel. Pentru ca serviciile unui hotel fac parte din industria ospitalitatii, sunt necesari cativa pasi importanti pentru ca experienta oricarui musafir temporar la un hotel sa fie cat mai placuta si sa merite investita facuta. Unul dintre cei mai importanti pasi poate fi considerat igiena intregii camere de hotel, precum si igienizarea si dotarea moderna a toaletei cu aparate precum uscatoarele de maini sau uscatoarele de par.

Intr-adevar, ai putea zice ca mult mai important e ca intr-un hotel sa fie salteaua moale, televizor si internet, un balcon cu priveliste catre o zona importanta, insa conditiile insalubre, sau chiar mici urme ale lipsei de igiena pot pune capat oricarei experiente placute. Este dovedit stiintific ca igiena este un criteriu extrem de important pentru evaluarea unui business din industria ospitalitatii, de multe ori chiar cel mai important, iar hotelurile intra cu siguranta in aceasta categorie.

Cum contribuie uscatoarele de maini si produsele de curatenie la imaginea pozitiva a unui hotel?

Va intrebati, probabil, ce legatura este intre un uscator de maini si igiena unui hotel. Ei bine, exista o legatura foarte precisa, care au ca numitor comun confortul clientului. Daca cel care sta intr-o camera de hotel nu se simte pe deplin confortabil, atunci acesta cu siguranta va pune intreaga imagine a hotelului in aceeasi linie cu dezamagirea sa pe plan sanitar.

uscator de maini

Aparate precum performantele uscatoare de maini pentru hotel, uscatoarele de par, dozatoarele de sapun, odorizantele profesionale si restul tipurilor de masinarii si utilitati ajuta la:

  • Castigarea la capitolul igiena a intregului hotel, nu doar a camerei in care sta clientul
  • Perceperea intregului hotel ca un loc modern, in care investitiile sunt in pas cu tehnologia existenta
  • Transformarea experientei intr-una mult mai placuta si, nu in ultimul rand, relaxanta

Acestea sunt doar cateva capitole care au de castigat din instalarea unor aparate precum uscatoarele de maini sau de par, pentru ca fiecare client al hotelului in parte va gasi, cu siguranta, nenumarate alte criterii pe care le va aduna la punctajul general pe care il va acorda experientei hoteliere.

In ce consta utilizarea produselor de curatenie pentru un hotel modern?

Nu doar dotarile moderne, precum uscatoarele de maini sau uscatoarele de par, conteaza in interiorul unui hotel modern, ci si igiena asigurata prin intermediul diverselor produse de curatenie, precum:

  • Detergenti profesionali
  • Carucioare de curatenie
  • Galeti de curatenie
  • Mopuri profesionale
  • Accesorii de curatenie
  • Produse pentru toaleta

Acestea sunt cele care, alaturi de aparate precum uscatoarele de maini si uscatoarele de par, fac diferenta intre un hotel modern si unul insalubru, care va primi recenzii proaste si despre care vor circula doar informatii negative. Este datoria ta, ca manager al hotelului, sa ai in vedere fiecare aspect, oricat de mic, iar confortul si igiena sunt cu siguranta printre cele ma importante. Astfel gandeste si echipa magazinului online Arli CO, care doreste sa ofere tuturor celor din industria ospitalitatii uscatoarele de maini performante si produsele de curatat profesionale care sunt capabile sa transforme o experienta hoteliera intr-una de neuitat. Alege Arli si bucura-te de confort si igiena la discretie!

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] portiunilor dintre degete si curatand si zona de sub unghii. Dupa care uscarea cu ajutorul unor uscatoare de maini performante este […]