Advertising,  Economie

Visurile noastre..

cilv_consulting-cuibus_blog_varanulAflată la început de drum, am renunțat la jobul care m-a introdus în mecanismul rutinei zilnice. Am luat decizia de a mă pune pe primul loc și de a încerca să fac ce îmi place și ce mă împlinește sufletește. Lucrurile nu sunt atât de simple când nu ai la început o siguranță financiară dar trebuie să riști și să mergi mai departe.
M-am bazat pe o simplă idee pe care o aveam încă din copilărie dar nu credeam că o să fie posibil să o concretizez. Dar în ziua de astăzi trebuie doar să ai dorință puternică și motivație de a munci și lupta ca visul tău să devină realitate. Mi-am făcut o agendă specială în care am notat tot ce urma să fac în privința aceasta. În fiecare săptămână îmi propuneam un target pentru a-mi fi mai ușor să întaintez și pentru a face totul pas cu pas. Prietenii m-au felicitat pentr decizia luată și m-au sfătuit să accesez finanțare nerambursabilă pentru a-mi pune afacerea pe picioare. Am fost foarte încântată și mi-am dat seama că este mâna de ajutor de care aveam nevoie. Tot un prieten foarte bun mi-a recomandat cilv.ro.
I-am accesat foarte rapid și simplu. Ei m-au îndrumat și mi-au acordat consultanță în concretizarea visului meu. Am pornit de la o simplă idee și am dezvoltat un proiect foarte complex și amplu pe care l-am trimis mai departe pentru demersurile necesare aprobării lui. Fondurile nerabursabile reprezintă o nișă foarte puțin exploatată de piața românească cu toate că ele ajută la dezvoltarea unor sectoare importante economice, culturale, sociale etc. Este adevărat că necesită multă atenție și implicare din partea viitorilor beneficiari dar este o modalitate sigură de a te dezvolta sau de a putea să îți începi afacerea.
Trebuie să studiezi piața existentă cu atenție pentru a nu te amplsa pe un domeniu suprasaturat. Dacă acest lucru se întâmplă poți să îți adaptezi idea afacerii tale la cererea și nevoia pieței și să nu renunți definitiv la ideea inițială de la care ai pornit. Poți apela și la creativitate.  Abordarea creativă a unei afaceri îți poate lărgi orizonturile și poate trece peste constrângerile banale ale mediului. Nu trebuie neapărat să fii un lider ca să pornești pe drumul unui business, leadership-ul se formează, nimeni nu se naște lider așa cum s-a format preconcepția acestui fapt. M-am mai lovit și de perspectiva pe care am acordat-o afacerii mele. Și ea trebuie să fie realistă și pregnantă.
Când te trezești într-o zi că nu ești mulțumit de viața ta și ceea ce faci pentru a trăi atunci este momentul să pui piciorul în prag și să te oprești să faci lucruri care te fac nefericit. Timpul nostru este scurt pentru a-l investi în activități care nu îți aduc statisfacții..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments