Ce castigi

Vrem o tara ca afara..dar sa facem cum vrem noi

fumatorii_nesimtiti_fumatul_interzis_cuibus_cluj_arena_cluj_napoca_transilvania_romaniaAtâta timp cât românii nu se vor mai respecta pe ei, nu vor respecta regulile bunului simț nu se va schimba nimic în țara asta. Vorba aceea care era sfântă acum câțiva ani – Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face, acum nu se mai respectă deloc. Dacă pe Cluj Arena fumatul este interzis, unii cetățeni nesimțiți nu-și pot muta dosurile până la locurile special amenajate pentru acest lucru. Trebuie să afume alți spectatori nefumători și ce e mai grav pe copiii care stau în tribună lângă astfel de părinți fără bun simț. Păi cum să crească copii într-un mediu sănătos când părinții își afumă fără nerușinare copiii? Oare ce câștigă astfel de persoane că nu respectă niște reguli de bun simț?

fumatul_interzis_cuibus_cluj_arena_cluj_napoca_transilvania_romania

Cum se poate rezolva această situație? Păi dacă copii care aprind o petardă sau o fumigenă sunt bătuți sau gazați cu spray lacrimogen, acești fumători iresponsabili oare ce ar merita? NU merită ei un tratament pe măsură?

Ce aș face eu să-i educ pe acești cetățeni inconștienți? Păi la prima abatere să fie poftiți afară cu un simplu avertisment, a doua oară o amendă de min 1000 lei, iar a 3-a oară să primească 3 luni de muncă în folosul comunității sau la Gherla și atunci să vezi cetățeni EDUCAȚI și cu bun simț. Din păcate unii români doar cu forța pot să fie educați. Sunt curios de ce cei de la Cluj Arena sau stewarzii nu au reacționat. Aceste persoane dăunează grav BUNULUI SIMȚ! Schimbarea vine de la cetățeni!  Până vom avea o normalitate în țară putem doar visa..

.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments

[…] p.s. Totuși unii suporteri nu știu ce este respectul pentru cei de lângă ei. Vă recomand să citiți și Vrem o țară ca afară..dar să facem cum vrem noi. […]