Welcome to St. Tropez

De obicei nu îmi plac locurile super mediatizate deoarece sunt sufocante și nu prea mai au nimic special decât fițe și ignoranță. La fel credeam și despre Coasta de Azur, dar din fericire nu este chiar așa. Este una dintre cele mai frumoase zone pe care le-am vizitat. Combinația de parcuri naturale alături de stațiuni frumoase, gastronomie bogată, apă curată, fete frumoase, oameni amabili ș.a. totul pare perfect.

Și dacă tot vorbim de locațiile de pe Coasta de Azur, recomand  St. Tropez care e foarte cochet, chiar dacă l-am văzut doar în trecere. Cu siguranță voi reveni cu mare drag în regiunea Provence-Alpes-Côte d’Azur.

Mi-au plăcut la nebunie Moules-frites, chiar dacă la origine este un preparat tradițional din Belgia în această zonă cred că scoicile sunt de o calitate mult mai bună, având în vedere că Marea Nordului este destul de poluată.

Acum vă las cu Dj Antoine să intrați în atmosfera specială din Saint Tropez:

HAVE FUN!

(Visited 22 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
FORZA "U"

Apreciez ca in sfarsit ai vizitat si saint tropez man, insa daca ai vedea ce fain ii si in C.Town…vei fi binevenit oriunde voi mere si eu, stii asta.Forza steag-u!