Abia aștept sa joc pentru Cesena – exclusivitate pt Romania

Mutu în Cesena pe Dino Manuzzi

Mutu a declarat astăzi la conferința de presă care a avut loc la stadionul Dino Manuzzi (24.000 locuri) din Cesena: Acum câteva luni l-am cunoscut pe președintele Igor Campedelli, o persoană cu idei clare, foarte ambițios și am hotărât să accept oferta dânsului. Trebuie să fim realiști și să stam cu picioarele pe pământ, nu vreau să vorbesc despre salvare, dar nici despre UEFA, avem obligația să îmbunătățim locul echipei față de anul trecut. Mental mă simt foarte bine, abia aștept să încep munca aici, chiar dacă știu că nu vom lupta pentru trofee aici, provocările nu vor lipsi. Anul trecut am fost impresionat de Giaccherini, Parolo și Jimenez, eu fiind la marele club Fiorentina, dar am hotărât că trebuie să schimb aerul pentru a pune umărul la acest proiect ambițios din Cesena.
Am o mare responsabilitate, poate să fie pentru mine o bună ocazie pentru a eliminia erorile personale pe care le-am comis în afara câmpului de joc. Respect entuziasmul presedintelui și a făcut multe presiuni asupra mea să vin aici. Pe plan profesional nu trebuie să demostrez foarte multe, pot doar să îmbunătățesc. Fiorentina nu era o echipă foarte puternică cînd am ajuns acolo, dar am contribuit în timp pentru a ajunge cât mai sus cu ea. Pentru Cesena putem parcurge același drum.

Suporterii bianco neri – lor așteptându-l pe Mutu

Sacchi mi-a spus acum 8 ani la Parma că trebuie să joc pentru echipă pe tot terenul, tot timpul, pentru mine înseamnă foarte mult aceste cuvinte și mă ghidez și în prezent după ele. Uneori încerc șă joc singur și risc, dar doar pentru a face bine. Suporterilor mei le spun că nu am cum să-i uit după 5 ani frumoși petrecuți alături de ei și le mulțumesc pentru că au fost alături de mine în momentele grele.
Am făcut erori, dar întotdeauna mi-am asumat responsabilitatea de a începe de la 0, trebuie să îmi ajut colegii și să lucrăm cât mai bine în echipă.
Suporterilor Cesenei le cer un singur lucru, să fiu aproape de echipă, dar fără a pune multă presiune, dar ajutându-ne pe tot parcursul campionatului.

Mutu a semnat un contract pe 3 ani cu A.C. Cesena în valoare de 7,5 milioane de euro.

(Visited 18 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
SANDU

Salut vrei un schimb de link cu site-ul meu,In spiritul fotbalului?