Advertising

Cele mai frumoase inele de logodna cu diamant

inele-de-logodna-diamagDecizia de a cumpara un inel de logodna cu diamant este destul de importanta, deoarece pretul unei astfel de bijuterii este semnificativ, iar majoritatea oamenilor il cumpara o singura data in viata. De aceea, multe persoane aleg sa se documenteze destul de temenic inainte de a lua decizia fianala.

Daca procesul de documentare incepe pentru majoritatea cu o raita prin magazinele de bijuterii, din ce in ce mai multe persoane aleg sa se documenteze si online, pentru ca de cele mai multe ori in magazinele de bijuterii clasice fie nu gasesc un inel care sa indeplineasca cerintele si sa se incadreze si in buget, fie nu li se prezinta informatii complete despre diamant. De altfel, foarte putine magazine ofera alaturi de inel un certificat independent pentru diamant, majoritatea limitandu-se la a oferi clientului un certificat semnat chiar de magazin, ceea ce creste semnficativ riscul ca informatiile trecute acolo sa nu fie tocmai obiective, si in consecinta pretul platit pentru inel sa fie exagerat.

De aceea, tot mai multi oameni isi indreapta atentia inspre internet pentru a se documenta.

Diamag.ro este magazinul online al unui mic atelier de bijuterii aflat in Bucuresti. Datorita faptului ca magazinul functioneaza mai mult online – poti veni sa vezi exemple de bijuterii produse de ei la sediul lor, dar nu este un magazin in adevaratul sens al cuvantului, preturile sunt mai convenabile decat la magazinele de bijuterii traditionale, iar calitatea este la cele mai inalte standarde.

Bijuteriile create de designerii de la Diamag atrag prin lucratura lor fermecatoare, iar colectia lor de inele de logodna este destul de cuprinzatoare, atat pentru cei carora le plac lucrurile simple, cat si pentru cei cu gusturi mai elaborate.

Toate diamantele de la Diamag vin insotite de certificat de la GIA (Gemological Institute of America), cel mai de incredere laborator de gradare a diamantelor din lume.

Poate parea destul de riscant sa comanzi inelul de logodna online, dar daca tii cont de politica de returnare a magazinului, care iti da 30 de zile sa te razgandesti, din orice motiv, cu returnarea totala a banilor, este de fapt mai sigur sa-ti iei inelul de logodna de acolo decat dintr-un magazin obisnuit..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments