Advertising

Tipuri de martisoare

snur_martisor_timpCu fiecare zi care trecem suntem mai aproape de primavara. Odata cu venirea primaverii, in functie de zona tarii, baietii si/sau fetele primesc fel si fel de martisoare, alese cu grija de cei/cele care le daruiesc. In fiecare an, cei care au ales martisoare speciale de la Luxury Gifts nu au regretat.
Martisoarele sunt de mai multe tipuri, fapt pentru care multi aleg in functie de preferinte, dar si de buget.
In primul rand ne gandim la martisoarele clasice. Acestea sunt cu diferite figurine, litere, flori, etc. Ele sunt foarte ieftine si reprezinta un frumos simbol al primaverii. Martisoarele clasice sunt cele mai vandute martisoare, deoarece ele se gasesc foarte usor si sunt asa cum spuneam foarte ieftine.
Totodata, ne mai gandim si la martisoarele lucrate manual. Acestea sunt deosebit de frumose. Pot fi putin mai scumpe, dar si munca la ele este una mai dificila. Astfel de martisoare arata extrem de bine si pot fi de multe ori personalizate in functie de preferintele tale.
Sunt insa si martisoare sub forma de diverse cadouri, cum ar fi brose si bijuterii. Daca te intereseaza astfel de martisoare, intra si pe Luxury Gifts. Cineva special din viata ta merita un martisor special.
Cei care isi permit cu adevarat si vor sa dea cadouri impresionante, se indrepta spre alte tipuri de produse foarte scumpe, cum ar fi gadget-uri, masini, ceasuri, etc.
Insa, sa nu uiam de faptul ca un martisor clasic, unul handmade sau o bijuterie fina sunt cele mai potrivite cadouri. La urma urmei, ele trebuie sa fie un simbol al primaveri.
Pentru alegerea pe care o faci, ia in calcul mai multe variante si cauta mai multe modele de martisoare. Tine cont si de faptul ca ai nevoie de martisoare pentru mai multe persoane, nu doar pentru persoana iubita. Cu totii avem parinti, frati, preteni, vecini si tot felul de alte persoane carora vrem sa le uram „O primavara frumoasa!” respectand astfel traditiile de martisor..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments