Cum ne alegem tableta

tableta_dwyn_cuibus_blog_transilvania_romaniaDe ceva vreme îmi petrec tot mai mult timp pe internet căutând specificații tehnice pentru achiziționarea unei tablete și bineînțeles caut cele mai bune prețuri și promoții din magazinele online pentru că m-am hotărât să încerc această modalitate de face cumpărături, din fața calculatorului.

M-am hotrât într-un final asupra tabletei Samsung P600 Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) 16GB WIFI Black. Asta pentru că sunt un fan al sistemului de operare android, îl folosesc de 6 ani pe telefon mobil și atunci îmi este mult mai la îndemână să o folosesc. Un alt motiv ce m-a determinat să achiziționez această tabletă au fost dimensiunile display-ului. Laptopul nu mă mai ajută foarte mult de ceva vreme încoace și așa aș prefera să pot face toate operațiunile pe care le făceam pe laptop, pe tabletă dar într-un stil mult mai rapid. Dimineața la cafea îmi pot verifica mail-urile dar în același timp îmi pot arunca ochii și pe cele mai noi știri.

Am mai ales tableta aceasta pentru brandul de care este produsă. Întotdeauna am fost încântat de acest producător în materie de electrice și de ce nu și electrocasnice. Prețul ei s-a încadrat foarte bine în bugetul pe care îl aveam alocat pentru aceasta. Design-ul ei este minunat. Spatele din piele al tabletei îi dă o eleganță aparte iar senzația este mult mai plăcută decât atunci când atingi un plastic lucios.

Dacă obișnuiți să urmăriți seriale sau sunteți un cinefil într-adevăr ecranul o să vă ofere o claritate maximă și culori foarte vii.

Ceva neobișnuit pentru majoritatea tabletelor este că aceasta este dotată cu un stilus sau stiloul S Pen care vă este foarte de folos în utilizarea TouchWizului tabletei. Acest stilou digital, cu vârf de cauciuc poate fi mânuit în orice moment pe parcursul sistemului de operare al Galaxy Note 10.1 lui. În mod implicit, Pen S acționează la fel ca degetul și poate capabil de a selecta aplicațiile și defila printre paginile de start.

Mă bucur că am făcut alegerea aceasta și regret că nu m-am hotărât mai devreme.

(Visited 28 times, 1 visits today)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments