Advertising

De ce am renuntat la laptop pentru tableta?

tablete_rombiz_cuibus_blog_transilvaniaCand in Romania au inceput sa circule tabletele, nu m-am gandit nici o secunda ca as putea renunta vreodata la un laptop pentru o tableta. Tabletele mi se pareau greu de folosit, incomode si nu imi inspirau incredere. Toate astea pana intr-o zi, cand prietena mea si-a cumparat o tableta, o tableta aleasa cu greu din mai multe tablete Lenovo (http://www.rombiz.ro/tablete/lenovo/). De ce a ales cu greu? Pentru ca ii placeau mai multe si nu se putea hotari pe care sa o aleaga. In cele din urma, a ales o tableta Lenovo Yoga Tablet 2 8.0. pe care a cumparat-o de pe rombiz.ro. Era la momentul respectiv una din ultimele tablete de la Lenovo de pe piata. Si? Ce credeti? E extrem de multumita si acum de alegerea facuta.

Incet-incet am inceput sa-i folosesc si eu tableta. Azi putin, maine putin, pana am ajuns sa vreau sa folosesc doar tableta ei. Cand voiam sa stau putin in pat si sa ma bucur pe internet, cu laptopul pe brate era mai greu, insa cu tableta extrem de comod. Cand mergeam pe undeva, ea avea mereu tableta si statea in voie pe internet. Eu, aveam laptopul acasa si bateria la smartphone ma tine foarte putin.

Ce am facut? Am renuntat la laptop si mi-am cumparat si eu o tableta. Bineinteles ca mi-am cumparat tot o tableta Lenovo, tot de la rombiz.ro. Mi-am cumparat o tableta Lenovo Tab 2 A8-50 si imi place enorm. Sunt foarte multumit si eu de alegerea facuta.

Daca as fi folosit laptopul pentru tot felul de programe, poate l-as fi folosit in continuare. Insa, il foloseam doar pentru internet si filme, ceea ce pot face foarte bine si comod si de pe tableta. Am pus laptopul la pastrat si nu ma mai pot desparti de tableta.

Si uite asa am trecut eu de la laptop la tableta. Mi-e mult mai simplu si comod..

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Acumulator Laptop

In 2018 laptopurile deja au devenit invechite. Cu o tableta poti face aceleasi lucruri pe care le faci pe laptop. Cred ca bateria este singura diferenta.

Ioana

Ai perfecta dreptata, daca e doar pentru navigare, am cumparat o tableta ieftina, am dat 5 oo ron pe ea. Nu avea sens sa dau 1500 ron pentru un laptop