Advertising

Tu cat de multe stii despre unghiile tehnice?

Acasa ori la salon, doamnele si domnisoarele interesate sa isi etaleze manichiura perfecta in orice situatie, pot apela la aplicarea unor unghii tehnice, cunoscute si sub denumirea de unghii false. Extensii ale unghiiilor natural, acestea pot fi create prin intermediul mai multor materiale si tehnici. In timp ce unele persoane intentioneaza sa imite in mod voit aspectul natural cu ajutorul unghiilor artificiale, altele opteaza pentru modele diverse care deformeaza si schimba forma tipica, cu care suntem atat de obisnuite, pentru a obtine efecte mai speciale.

Faptul ca unghiile lungi au constituit dintotdeauna, inca din cele mai indepartate timpuri, una dintre preocuparile femeilor, nu este un lucru de care sa ne miram. Pentru un plus de feminitate, egiptencele foloseau in vremurile antice materiale precum fildes si aur in scopul crearii unui efect de alungire perfect al unghiilor lor!
Unghiile acrylic sunt o inventie americana, apartinand lui Fred Slack, dentistul care si-a propus sa alcatuiasca o unghie noua cand aceasta i s-a rupt in timpul serviciului. Noua inventie s-a dovedit foarte folositoare, nu doar pentru reconstructia in caz de rupere, ci si in domeniul manichiurii, fiind preluata imediat de catre stilisti, care au promovat-o 20 de ani mai tarziu drept cea mai ingenioasa alternativa pentru femeile care lucreaza in conditii casnice, unghiile acestora fiind expuse adesea actiunii nocive a diverselor substante chimice din componenta produselor de curatare, detergenti de vase, detergent de rufe etc.

De asemenea, utilizarea unghiilor tehnice Patti Nails a revolutionat industria cosmetica de produse utile pentru manichiura.
Pe langa pulberea si lichidul acrylic, un alt material utilizat pentru manichiura cu unghii false, il reprezinta si diferitele geluri UV de constructie, care pot fi transparente sau de camuflaj. Acestea se intaresc doar sub lumina ultravioleta, difera ca proprietati, pret si calitate, iar unele nu se pot indeparta doar cu solventi organici. Este important sa urmaresti cateva criterii, inainte de a achizitiona un gel UV, atentia ta indreptandu-se mai intai asupra rezistentei al ciobire, dar si flexibilitatii sale.
Stiati ca…
– Acrylul poate fi utilizat cu succes in crearea de modele 3D, dar si pentru a realiza o manichiura de tip French?
– Ideea unghiilor cu varf ascutit / unghia stiletto s-a nascut in Ucraina, unde se bucura de o larga popularitate?
– Poti masca cu usurinta majoritatea defectelor sau imperfectiunilor unghiilor natural, aplicand unghii false? Aceasta solutie contribuie la repararea unghiilor deteriorate, prevenind in acelasi timp si prostul obicei al roaderii cuticulelor.
– Daca esti alergica la un anumit compus chimic din formula ojei preferate, unghiile tehnice pot fi alternativa ideala, fiind chiar recomandate pana cand unghia deterioarata se regenereaza in totalitate?
Daca vrei o manichiura deosebita, poti opta pentru geluri de unghii colorate profesionale. Un strop de culoare intotdeauna este binevenit, adaugand o nota de veselie sau un aer de optimism. Ai la dispozitie o multitudine de nuante, pastelate, neon, cu irizari metalice, cu sclipici, mate etc., astfel incat alegerea iti apartine, iar tu poti experimenta din plin avantajele estetice ale unei manichiuri in tendinte.
.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments